dimecres, de març 14, 2007

Va de pirates!



Aprofitant la lectura que estem treballant a la classe, La Reina de los piratas, i per aprofundir més en aquest món que ha estat font d'inspiració per molts novel.listes, per què no ens parles del teu pirata preferit? qui era? d'on provenia? per què va esdevenir un pirata conegut? per què és el que més t'agrada?...


Vanesa Ferreres


Professora del Departament de llengua i literatura

5 comentaris:

elisabet serra ha dit...

Hola Vanesa,
El meu pirata preferit és l'Anne Bonny. L'Anne és filla d'en William Cormac i de Mary Brennan. L'Anne va neixer entre els anys 1.697 i 1.705 a Irlanda. Era una pirata valenta i que lluitava millor que altres homes pirates.

_Èric_ ha dit...

El pirata que a mi m'agrada, és Bartholomew Roberts més conegut com ''Black Bart'', em sopta perquè era un dels pocs piratas que vivía amb dos mons totalment oposats, per una banda era un pirata que va capturar més de 456 embarcacións i per l'altre banda era una persona molt religiosa molt amable, polit i també li agradava molt la música. N'hi havia pocs com ell.

Eduard Urgell ha dit...

Jo també com a dit l'Èric el que m'agrada més és en Bartholomew Roberts de sobrenom "Black Bart". Aquest pirata és el meu preferit perquè s'havia diferenciar els dos mons: el de la pirateria i el mon social. Va ser el pirata més exitós, però no per això el més conegut, sempre anava net era un galàn i era abstemi ( persona que no veu vi ni altres líquids alcoholics. També m'agrada l'Edward Drummond ( barbanegra) per l'originalitat de les tortures, però trobo que s'ha de saber diferenciar entre el món pirata i el món social.

Marta torres ha dit...

HOLA VANESA!!!
El pirata que admiro més es l'ANNE BONNY crec que era una pirat forta, tenia molt coratge i era molt forta. Va viure un munt d'aventures per tot el Carb. Va ser una de les poques dones pirates de tota la història de els pirates.:)

Clàudia Terns ha dit...

Hola Vanesa,
El meu pirata preferit és l’Anne Bonny, és filla d’en William Cormac i de Mary Brennan. L’Anne va néixer entre el 1697 i el 1705 a Irlanda. Era una pirata que feia servir les pistoles millor que els nens de la seva edat. Es veu que quan Anne era una adolescent va assassinar a una criada Anglesa amb un ganivet de cuiner.
L’Anne Bonny es disfressava de noi per així poder lluitar.
Una de les coses perquè m’agrada l’Anne és perquè era una noia pirata, cosa que vol dir que no tots els pirates tenen que ser nois i amés va coneguda durant el segle XVIII, juntament amb Mary Read