dijous, de març 30, 2006

La Reina de los Piratas


Diuen que llegir un llibre és viure una experiència, però és una vivència que mai serà real. Tot i així, com a lector l'hauràs viscuda i hauràs tingut sensacions semblants a les reals. La Reina de los piratas és un llibre que no et deixa indiferent. Es tracten valors que són imprescindibles per esdevenir una persona justa, coherent i amb responsabilitats. A través del personatge d'Isabel ens adonem que, mitjançant l'esforç , un pot aconseguir el que es proposa. Creus que Isabel ha aconseguit el què volia? Escriu la teva opinió sobre el llibre.
A classe hem parlat de l'època d'expedicions dels espanyols cap al Nou Continent (Amèrica). Vàrem veure com els pirates eren lladres de mar professionals. Abordaven naus que transportaven importants carregaments d'or, espècies, teixits... d'un continent a un altre. Aquí trobaràs més informació sobre quins tipus de pirates existien, on s'amagaven, com vivien, etc.

diumenge, de març 26, 2006

Visita L.Karrouch: "De Nador a Vic"


El dia que l'escriptora Laila Karrouch va venir al col.legi per parlar-nos del seu llibre, els alumnes de 1.b de secundària ens vàrem fer una foto amb ella. Aquí la teniu per si us la voleu imprimir, guardar a l'ordinador, etc...Per cert! La Laila ha publicat un nou llibre: Un meravellós llibre de contes àrabs per a nens i nenes. Si voleu saber més informació, cliqueu aquí: http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=1291.

dimarts, de març 14, 2006

Benvinguts/des

Hola!!!
Aquest és el primer comentari del nostre blog i esperem que sigui el primer de molts. Animeu-vos a participar i a dir la vostra